Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
10.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Νέα παρτίδα καφέ κάδων θα παραλάβει ο Δήμος Αλίμου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η πολύ μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων του Αλίμου στη δωρεάν διανομή των μικρών καφέ κάδων κουζίνας για βιοαπόβλητα είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση της πρώτης παρτίδας προς διάθεση.

    Αναμένεται η νέα παραλαβή, αλλά υπάρχει μία καθυστέρηση από το εργοστάσιο κατασκευής, καθώς υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών που εισάγονται από το εξωτερικό.

    Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Αλιμιώτες για την εντυπωσιακή ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια για διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης του Αλίμου με τον πλέον σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο, με σεβασμό στο περιβάλλον!

    Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται αυτές τις μέρες για παραλαβή καφέ κάδου κουζίνας στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Μόλις παραληφθούν εκ νέου διαθέσιμα αποθέματα, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

     

     [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ