Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
12.6 C
Athens
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026

    Νέο αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων ενισχύει το στόλο καθαριότητας του Δήμου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ενισχύεται ο στόλος καθαριότητας

    του Δήμου Μεταμόρφωσης

    Ένα νέο όχημα – πλυντήριο κάδων απορριμμάτων έρχεται να προστεθεί στο στόλο καθαριότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης. Πρόκειται για ένα νέο όχημα τελευταίας τεχνολογίας που έχει τις εξής δυνατότητες:

    – Αυτόματο πλύσιμο εν στάση και απολύμανση των τροχήλατων κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 120 lt μέχρι και 1.100 lt, εσωτερικά και εξωτερικά, μεταλλικών ή πλαστικών εντός κλειστού ανοξείδωτου θαλάμου πλύσης.

    – Θέρμανση του νερού πλύσης των κάδων σε θερμοκρασίες υψηλότερες και από 90°C μέσω των κατάλληλων συστημάτων και οργάνων ασφαλείας και με καυστήρα που λειτουργεί σύμφωνα με τις σχετικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές CE.

    – Αυτόματο ψεκασμό εσωτερικά του κάδου αμέσως μετά το πλύσιμο με υγρό απολυμαντικό ελεγχόμενης ροής.

    – Πλύσιμο δρόμων με υψηλή πίεση με κρύο ή ζεστό νερό.

    – Πλύση πεζοδρομίων, άλλων αντικειμένων ή οχημάτων με κρύο ή ζεστό νερό υπό πίεση.

    Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, κατά την παραλαβή του αυτοκινούμενου πλυντήριου τόνισε ότι, ” η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, δίνει σε καθημερινή βάση τον αγώνα της, προσπαθώντας να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης και να διαφυλάξει το μέγιστο κοινωνικό αγαθό που είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα της πόλης. Θέλουμε οι δημότες να απολαμβάνουν μια «καθαρή πόλη» και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε”.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ