Κοινωνία
Αποκάλυψη Άλμπερτ Μπουρλά: «Είμαστε κοντά στον στόχο για βελτίωση της θεραπείας του καρκίνου»
Στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου σπούδασε, επέστρεψε χθες ο Άλμπερτ Μπουρλά.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer αναγορεύτηκε επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, σε μια εντυπωσιακή τελετή.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την αναγόρευσή του ως επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, ο Άλμπερτ Μπουρλά μίλησε για την πορεία της πανδημίας, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά και ούτε και να ανησυχούμε για την εξέλιξή της.
Για την εξέλιξη του κορονοϊού ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».
Ο CEO της Pfizer μίλησε στην ΕΡΤ3 και για τη θεραπεία του καρκίνου λέγοντας ότι: «Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο είμαστε κοντά στον στόχο».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός