Πολιτική
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον πρέσβη της αραβικής χώρας
Η έκδοση visa αποθαρρύνει τους Ιορδανούς
από το να επισκεφτούν την Ελλάδα
Με τον Πρέσβη της Ιορδανίας, κ. Saker Malkawi, συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στα γραφεία της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, ενημέρωσε τον Πρέσβη για τους δυο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα, για τον τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής, τις αρμοδιότητες και το αναπτυξιακό της έργο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν, περιβαλλοντικά ζητήματα, η διαχείριση των στερεών αποβλήτων και η προώθηση του τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ιορδανία.
Επίσης, ο Πρέσβης έθεσε το πρόβλημα της έκδοσης visa, στοιχείο που αποθαρρύνει πολλούς Ιορδανούς από το να επισκεφτούν τη χώρα μας, αλλά και το αίτημα των Ιορδανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα για ένα χώρο προσευχής – τζαμί – και ένα χώρο ταφής στην Αττική. Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε να ενημερώσει τα αρμόδια Υπουργεία για τα συγκεκριμένα ζητήματα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν