Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων
Τ. Θεοδωρικάκος για την δολοφονία του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: «Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή»
Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με ένα 19χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του …για οπαδικές διαφορές.
Με ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε:
«Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή. Το κράτος δικαίου προστατεύει όλους τους πολίτες. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της».
Σημειώνεται ότι ο Υπουργός αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα να μπαίνουν στο στόχαστρο.
Ο κ. Θεοδωρικάκος όταν έλαβε την ενημέρωση για τις επιθέσεις αλλά και τις συλλήψεις που ακολούθησαν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής