Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Θλίψη στη Νέα Ερυθραία για την απώλεια του παράγοντα του Πανερυθραϊκού

Δημοσιεύθηκε

στις

To τελευταίο αντίο στον Γιώργο Σεβδαλή

Παρόντες όλοι. Για τον αποχαιρετισμό στον  παράγοντα που πρόσφερε στον Πανερυθραϊκό κάτι παραπάνω και από την ψυχή του. Στον Γιώργο Σεβδαλή που για 35 και πλέον χρόνια υπηρέτησε τον μεγάλο σύλλογο της Νέας Ερυθραίας όπου χρειάστηκε για να καταξιωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων που αγαπούν το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Τη Δευτέρα στην εκκλησία της Αγ. Ματρώνας τον Γιώργο Σεβδαλή συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία συγγενείς και φίλοι που θυμήθηκαν στιγμές από τη μεγάλη θητεία του στα γήπεδα.

Ο κύριος Γιώργος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών από πνευμονικό οίδημα και στην διαδρομή του σαν ιθύνοντας του Πανερυθραϊκού πρόσφερε ανυπολόγιστα στο σωματείο των προαστίων μας. Πέρασε από όλα τα πόστα του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας εκτός από αυτή του προέδρου και ήταν ο βασικός συντελεστής μαζί με τον Τάσο Δούκα για την δημιουργία των τμημάτων υποδομής του Πανερυθραϊκού. Στο τελευταίο αντίο το παρών έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Χρυσόστομος Μαρινάκης, Αντρέας Κολτσίδας, Γιώργος Μαραζιώτης ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Στάθης Κύρλος αλλά και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής. Φυσικά σε ένδειξη σεβασμού αναβλήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας και σήμερα στις 8 το βράδυ θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ερυθραίας φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του αποθανόντα μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του ΑΠΟ Κηφισιάς.
Υ.Γ. Γνώρισα τον Γιώργο Σεβδαλή στα πρώτα μου βήματα σαν Δημοσιογράφος. Οφείλω να καταθέσω ότι παρά το απότομο των τρόπων του υπήρξε εργάτης του σωματείου αλλά και του ποδοσφαίρου από αυτούς που στις μέρες μας ξεχωρίζουν σαν διαμάντια στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αθήνας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ