Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κατέρρευσε εν μέσω εργασιών η οροφή σχολικής αίθουσας στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από πολλές περιοχές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κάποιο παρόμοιο συμβάν, ένα ακόμη περιστατικό κατάρρευσης οροφής σημειώθηκε σε σχολείο που βρίσκεται εν εξελίξει εργασιών αποκατάστασης, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ο Δήμος πραγματοποιεί εργασίες σε σεισμόπληκτα σχολεία της περιοχής, ένα εκ των οποίων είναι και το 1ο Γυμνάσιο.

Ωστόσο, το πρόβλημα που είχε δημιουργήσει ο εγκέλαδος και αργότερα η κακοκαιρία φαίνεται να επηρέασε σημαντικά τη δομή με αποτέλεσμα σήμερα να καταρρεύσει η οροφή της αίθουσας εκδηλώσεων.

Από την πλευρά του δήμου, υποβαθμίζουν το περιστατικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, σημειώνεται πως η κατάρρευση της οροφής έγινε προγραμματισμένα στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται στα σχολεία του δήμου που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον σεισμό του 2019.

Από την άλλη πλευρά, γεννώνται ερωτήματα προς τους υπεύθυνους των τεχνικών εργασιών δεδομένου ότι την περίοδο αυτή είναι παρόντες στην αποκατάσταση και θα ήταν εύλογο να προγραμματίσουν εκ των προτέρων την οργανωμένη κατεδάφιση του μέρους της οροφής που είχε διαβρωθεί.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ