Αθλητισμός
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πεντέλη
Συνεχίζεται η εφαρμογή του σχεδίου για επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης.
Τις προηγούμενες μέρες:
- Δημιουργήθηκε ένα ακόμα υπαίθριο γυμναστήριο, αυτή τη φορά στην Μικρή Καλλιθέα στην Πεντέλη, με την προμήθεια και τοποθέτηση δυο σετ καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου.
- Τοποθετήθηκε νέο σύγχρονο διπλό σύστημα ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της FIBA.
Οι δαπάνες συνολικά ανήλθαν σε 19.350 ευρώ περίπου και χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Δήμου.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αύξηση των χώρων εκγύμνασης στο Δήμο, με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση και χρήση, ώστε να παρέχεται σε όλους τους πολίτες κάθε ώρα της ημέρας, η δυνατότητα για άθληση μέσα σε κατάλληλο περιβάλλον που να προδιαθέτει για φυσική άσκηση, εύκολα προσβάσιμο χωρίς να απαιτείται η παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή.
Η εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος για τον αθλητισμό Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς σε ό,τι είχαμε εξαγγείλει από την αρχή της πανδημίας και με στόχο όλο και περισσότεροι συνδημότες ν´ απολαμβάνουν τα οφέλη της σωματικής άσκησης που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο ενός ισορροπημένου ανθρώπου, τοποθετήσαμε καλλισθενικά όργανα κάνοντας την αρχή από την δημοτική ενότητα Πεντέλης. Σχεδιάζουμε επίσης την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου καλλισθενικού πάρκου, ενώ αναμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουν τοποθετηθεί και τα τραπέζια ping pong σε εξωτερικούς χώρους του δήμου μας».
Ο Υπεύθυνος Αθλητικών Χώρων του Δήμου Δημήτρης Γκελντής από την πλευρά του τόνισε:
«Μετά από αρκετά χρόνια αναβαθμίζεται ο χώρος του κλειστού Νέας Πεντέλης. Λύνοντας παράλληλα και το πρόβλημα ετών που είχε ο αθλητικός σύλλογος ΑΕ Πεντέλης με τους πίνακες και τα χρονόμετρα».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός