Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Επιστρέφουν οι δράσεις υποστήριξης πολιτών από το Δήμο Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του δεύτερου lockdown που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων και ο Δήμος Μαραθώνα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, βάζει και πάλι σε λειτουργία τις υπηρεσίες υποστήριξης προς το κοινό με τις παρακάτω δράσεις:

  • Ενισχύει τις κοινωνικές δομές, το Νομικό Πρόσωπο «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μαραθώνος
  • Επαναλειτουργεί τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης (22940 92244) για φαρμακευτική κάλυψη, συνταγογράφηση και διανομή κατ’ οίκον
  • Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Οι πολίτες που αδυνατούν, ή δυσκολεύονται, λόγω της πανδημίας να κυκλοφορήσουν για την προμήθεια αναγκαίων ειδών, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 22940 92244 για την καταγραφή των αναγκών τους και τον προγραμματισμό της εξυπηρέτησής του κατ’ οίκον. Η τηλεφωνική γραμμή 22940 92244 λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες 07:30 – 15:30.

Για ψυχολογική υποστήριξη από την Ψυχολόγο του Νομικού Προσώπου «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» κα Τσούτσουρα, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22940 67630.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι η υποδοχή κοινού γίνεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν είτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 22943 20510, είτε απευθείας με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ