Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ατύχημα στο Μαρούσι: Έφυγε τροχός από το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπό έρευνα βρίσκονται τα αίτια του ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι”, την ώρα που το κόκκινο λεωφορείο της Συγκοινωνίας διέσχιζε την οδό Περικλέους, ο πίσω αριστερός τροχός  έφυγε την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει και σταμάτησε πάνω σε ένα Ι.Χ. προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η αντίδραση της παράταξης αποτυπώνεται ως εξής: “Εδώ και 13 χρόνια η διοίκηση του Δήμου, (οι ίδιοι είναι με Πατούλη ή Αμπατζόγλου) κωφεύει για την δημοτική συγκοινωνία. Απόψε από θαύμα γλιτώσαμε θύματα. Με τα λεωφορεία με τα οποία πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η διοίκηση του δήμου έχει τεράστιες ευθύνες. Πρόσφατα αποφάσισε με απευθείας ανάθεση και έναντι περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ να αγοράσει ( Κούκος αηδόνι) τρία τουρκικά λεωφορεία για να ενισχύσει τη δημοτική συγκοινωνία. Ας ασχοληθεί και με την συντήρηση των υπαρχόντων λεωφορείων πριν είναι αργά. Τα λέγαμε προεκλογικά. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε”.

Σημειώνεται πως ο Δήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες, όπως αναφέρεται στο άρθρο του xtypos.gr εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ