Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
32.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026

    Μαρούσι: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Θ. Σκυλακάκη για την Τεχνητή Νοημοσύνη

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ,  Θεόδωρου Σκυλακάκη, με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη – Η εκτόπιση της εργασίας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΡΤΕΜΙΣ», του Δήμου Αμαρουσίου.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σκυλακάκης ανέλυσε τις βαθιές και ραγδαίες επιπτώσεις που επιφέρει η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην αγορά εργασίας, επηρεάζοντας άμεσα το μέλλον των επόμενων γενεών. Ακολούθησε διάλογος με το κοινό, όπου ο συγγραφέας απάντησε σε καίρια ερωτήματα και προβληματισμούς.

    Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, η οποία ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο το οποίο αγγίζει το  επίκαιρο θέμα της τεχνητής νοημοσύνης και των επιπτώσεών της στις επόμενες γενιές.

    Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Κόνιαρης,  Δημήτρης Σμυρνής και Γιάννης Νικολαράκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Ιωαννίδης, ο τέως Αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ