Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Τα αιτήματα του Συλλόγου Υπαλλήλων Αττικής κατέγραψε ο Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια διεξοδική συζήτηση, με το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Αττικής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατέγραψε τα αιτήματα των εργαζομένων και επισήμανε ότι για να επέλθει ο στόχος της ανάπτυξης στην Αττική θα χρειαστεί πολιτική ηγεσία και εργαζόμενοι να συνεργαστούν συστηματικά και στενά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να συσταθεί κοινή επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας και των εργαζομένων η οποία θα παρακολουθεί την υλοποίηση και τη στοχοθεσία που θα τεθεί.

«Η προσπάθεια να αλλάξουμε την Αττική μας οφείλουμε να είναι συλλογική. Η γνώση, η εμπειρία μας αλλά και η διάθεσή μας για σκληρή δουλειά αποτελούν τη βάση προκειμένου να εργαστούμε με ενότητα και σύμπνοια. Πολιτική ηγεσία και εργαζόμενοι θα λειτουργούμε πέρα και πάνω από ιδεοληψίες και διαχωριστικές γραμμές. Τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελούν και δικά μας προβλήματα. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας έμπρακτα προκειμένου να βρεθούν λύσεις που θα μας επιτρέψουν να δώσουμε αποτελεσματικά αυτή την καθημερινή μάχη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι εργαζόμενοί μας δεν είναι β΄κατηγορίας. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζονται ισότιμα με όλους τους άλλους εργαζόμενους που απασχολούνται στην Κεντρική Διοίκηση.», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της, η Πρόεδρος του συλλόγου Β. Πανουτσάκου επισήμανε ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστούν χρόνια και συσσωρευμένα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Μεταξύ αυτών η υποστελέχωση, η υγιεινή και η ασφάλεια, οι αποδοχές, η κινητικότητα, οι συνθήκες εργασίας κ.α.. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τοποθετήθηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ςπίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Πέππας, Γ. Δημόπουλος, Δ. Νάνου, Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, Λ. Κεφαλογιάννη, Α. Λεωτσάκος και Λ. Κοσμόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ