Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Παρασκευής λειτουργεί από το 2014 και έχει σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους και όλες, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών.

Λειτουργεί, στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00. Προτεραιότητα δίνεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2019 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417), χωρίς να αποκλείονται και οι μετέπειτα εγγραφές.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
α) Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ιδίου  ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.
β) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
γ) Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή, ή απολυτήριο Λυκείου (για τους αποφοίτους) .
δ) Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
ε) Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας στα τηλέφωνα 2132004568, 2132004601

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ