Αμαρουσίου
Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Αμαρουσίου
Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.
Εθελοντές οδοντίατροι του Πολυιατρείου εξέτασαν 371 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.
Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.
Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου, Μάγειρου Δημήτριος, Μιχελάκη Ίριδας, Παλιμετάκη Χριστίνας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός