Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
17.2 C
Athens
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026

    «Όλγα Στάθαρη» θα ονομαστεί η Βιβλιοθήκη του νέου 1ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το όνομα της Όλγας Στάθαρη, της σημαντικής Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη), που έφυγε πρόωρα πέρσι από κοντά μας, θα φέρει η αίθουσα που χρησιμοποιείται ως σχολική βιβλιοθήκη του κτιρίου.
    Σε αυτή την απόφαση κατέληξε ομόφωνα σε συνεδρίασή του την περασμένη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, τιμώντας έτσι τη μνήμη της εκλιπούσας.
    Υπενθυμίζουμε ότι η Όλγα Στάθαρη, ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, υπήρξε μία δυναμική προσωπικότητα, που βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για όλα τα ζητήματα της εκπαίδευσης.
    Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή της στον αγώνα για το κτίσιμο του καινούργιου δημοτικού σχολείου, γεγονός που την έκανε αγαπητή σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ