Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

«Γίνε και εσύ ψηφιακός»: Μία ακόμη καινοτόμα δράση από τον Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το σύνθημα «Γίνε και εσύ ψηφιακός» ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την COSMOTE, στρατηγικό συνεργάτη της 50 + Ελλάς προσφέρει δωρεάν μαθήματα τάμπλετ και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου ευελπιστεί στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που επηρεάζει μεγαλύτερες ηλικίες δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Δηλώσεις του Δήμαρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη
«Η συμμετοχή ανθρώπων άνω των 50 ετών σε ένα πρόγραμμα που τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις αξιοποιήσουν στην καθημερινότητά τους αποδεικνύει ότι η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία και η δίψα για μάθηση δεν έχουν ηλικία.
Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει προς τους δημότες του καινοτόμες δράσεις οι οποίες όχι μόνο τους βοηθούν στην καθημερινότητα τους αλλά εμπλουτίζει τις γνώσεις τους αξιοποιώντας κάθε τεχνολογική δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη εποχή», δήλωσε ο ίδιος.

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες από ∆ευτέρα έως Παρασκευή 10:30 π.µ. – 3:30 µ.µ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ