Υγεία
Που θα γίνουν δράσεις πρόληψης
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης για ιατρικά θέματα, αλλά και τις προληπτικές εξετάσεις στα μέλη των ΚΑΠΗ.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10.30πμ στο ΚΑΠΗ του Κέντρου, συζήτηση-ενημέρωση με τον Ουρολόγο-Ανδρολόγο κ. Παντελή Κατσίβα M.D. για θέματα σχετικά με την ειδικότητά του.
Η ίδια συζήτηση – ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (10/10/2013) και στο ΚΑΠΗ του Δάσους στις 11.30πμ.
Ακόμα, η Κοινωνική Υπηρεσία έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μετρήσεις μνήμης σε συνεργασία με την εταιρεία NOVARTIS στο ΚΑΠΗ της Γρηγορούσας και ώρα 9.30πμ. Οι ίδιες μετρήσεις μνήμης θα επαναληφθούν και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ του Δάσους την ίδια ώρα (9.30πμ).
Οι συγκεκριμένες δράσεις έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά ιατρικών επισκέψεων από εξειδικευμένους γιατρούς, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στους ηλικιωμένους παρέχεται και η δυνατότητα να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ σε τακτά χρονικά διαστήματα σειρά εργαστηριακών μετρήσεων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν