Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Κορονοϊός: Τέλη Δεκέμβρη η πρώτη δόση του εμβολίου στην Ελλάδα – Τι δήλωσε ο Β. Κικίλιας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τέλη Δεκέμβρη θα έχουμε στην Ελλάδα το εμβόλιο για τον κορονοϊό, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ίδιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε πως «Η Ελλάδα θα έχει το πρώτο κομμάτι από τα εμβόλια που θα αγοράσει η Ευρωπαϊκή Ένωση από το εμβόλιο της Οξφόρδης που ανακοινώνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάεν».

    Μάλιστα όπως επεσήμανε, η Ελλάδα θα πάρει αυτό που της αναλογεί σε επτά τμηματικές παραδόσεις, ενώ σημείωσε πως «θα ξεκινήσουμε με 700.000 δόσεις τον Δεκέμβριο».

    Αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί που έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό είναι οι ευπαθείς ομάδες, ενώ ανέφερε ότι συνολικά στη χώρα μας, από αυτή τη συμφωνία αναλογούν περίπου 3 εκατομμύρια δόσεις.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ