Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
13.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

    Αναβάθμιση των χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο εκσυγχρονισμός χώρων των χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης είναι το αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης που υπέγραψαν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, Εμμανουήλ Κουταλάς.
    Στο επίκεντρο του έργου, προϋπολογισμού 329.658 ευρώ με ΦΠΑ, είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου στον παιδικό πληθυσμό.

    Τι περιλαμβάνει το έργο
    Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση τμήματος χώρων των χειρουργείων (Αίθουσα Μεταναισθητικής Φροντίδας) του νοσοκομείου. Οι εργασίες αφορούν, μεταξύ άλλων, στη διαμόρφωση του σηπτικού χειρουργείου και της αίθουσας ανάνηψης που σήμερα δεν υφίσταται, στην ανακατασκευή των λουτρών και των αποδυτηρίων καθώς και στη δημιουργία ενός χώρου εισαγωγής των μικρών ασθενών.
    Τη δημοπράτηση, διαχείριση και παρακολούθηση υλοποίησης του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ