Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, παρουσιάζει το βιβλίο “Το μέλλον είναι πίσω μας” του συγγραφέα και συμπολίτη μας Μήτσου Κασόλα.
Την παρουσίαση θα κάνει ο συγγραφέας και αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης και Μαρία Ζαχαρή.
Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα αναλάβει η μουσικός Κούλη Τσολοδήμου και θα περιλαμβάνει μελοποιημένα τραγούδια που περιέχονται στο βιβλίο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Αλέκου Κοντόπουλου 13).
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.