Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
11.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

    Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από την Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μια ξεχωριστή βραδιά κλασσικής μουσικής οργάνωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων Franco Basaglia της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας).

    Τρείς μουσικοί οι οποίοι λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης εκτέλεσαν με θαυμαστό τρόπο έργα του Bach, Chopin, Beethoven στο βιολί και στο πιάνο.
    Στην εκδήλωση τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Ρένα Χαλιώτη όπου εκ μέρους του Δημάρχου συνεχάρη τους διοργανωτές και τον ιδρυτή της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. Ψυχίατρο κ. Στέλιο Στυλιανίδη, γι’ αυτό το μοναδικό μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν και τόνισε πως η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με αγάπη και κατανόηση και θα στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες τους για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ