Δεκάδες φίλοι της λογοτεχνίας κατέκλυσαν το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου μυθιστoρήματος της Ρέας Γαλανάκη “Η άκρα ταπείνωση”, στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων “Διαδρομές” του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.
Αποσπάσματα των έργων διάβασε η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου, τη συγγραφέα παρουσίασε η εικαστικός Κλεοπάτρα Δίγκα.
Η συγγραφέας σ΄αυτό το ανθρωποκεντρικό πολιτικό μυθιστόρημα, ανέλυσε πως η απερχόμενη γενιά του Πολυτεχνείου ανοίγει τον δύσκολο και αναγκαίο μοιραίο διάλογο με τις σημερινές εξεγέρσεις, με τη μεγάλη ανατροπή της ζωής τα τελευταία χρόνια, με τη μνήμη αλλά και με την Άκρα Ταπείνωση του άστεως.
Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση και μια άψογη φιλοξενία όπως επιβεβαίωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Μη ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.