Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
11.3 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    Έκθεση φωτογραφίας από τη γερμανική κατοχή

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), τιμώντας τη μέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών (9 Μαΐου 1945)

    διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας του Τσακιριάν Μπερτς με ντοκουμέντα από την Γερμανική κατοχή, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο «Πέτρινο».
    Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου, θα γίνουν τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 8:30 μμ. Ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 15:00-20:30, Σάββατο 10:00-13:30 & 17.00-20.30 και Κυριακή 10:00-13:30.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ