Αμαρουσίου
Eγκαίνια για την έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη καλλιτέχνη Νίκου Μπαλάνη

Παρουσία πολλών φίλων της εικαστικής τέχνης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εγκαινίασε την έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη καλλιτέχνη κ. Νίκου Μπαλάνη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που εγκαινιάζει την εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής του Μαρουσιώτη καλλιτέχνη, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει και θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.
Παράλληλα, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Μπαλάνη γα την προσφορά του στην πολιτιστική ζωή της πόλης, καθώς είναι και μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ τον καλλιτέχνη τίμησαν δια της παρουσίας τους τα μέλη της Μικτής Χορωδίας.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν