Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
9.7 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    2η Γιορτή Βιβλίου στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η 2η Γιορτή Βιβλίου διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού), την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 19.00, από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Μοσχάτου-Ταύρου. Στη Γιορτή Βιβλίου συμμετέχουν οι μαθητές του 1ου, 2ου και 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου.

    Με τίτλο: «Βιβλίο: ένας πολύτιμος σύντροφος στις φωτεινές διαδρομές του μυαλού μας», ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προσκαλεί τους μαθητές των Γυμνασίων και τους γονείς τους να παρακολουθήσουν μία όμορφη εκδήλωση γύρω από το βιβλίο που στηρίζουν οι ίδιοι οι μαθητές.
    Οι μαθητές και οι γονείς τους θα παρακολουθήσουν μία βιντεοσκοπημένη προβολή από το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου με θέμα: «Μία μέρα στη βιβλιοθήκη», μία όμορφη μουσική παρουσίαση από το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου με τίτλο: «Τραγουδάμε τα ποιήματα» και δραματοποιημένα κείμενα από το 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου πάνω στο βιβλίο του Δημήτρη Καμπουράκη «Γλυκειά μου Εμμανουέλα»-Manual νεανικής επιβίωσης και αξιοπρέπειας.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ