Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
12.6 C
Athens
Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026

    Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Διήμερο εκδηλώσεων

    για το Παιδικό Βιβλίο

    Ένα διήμερο αφιερωμένο στην Παγκόσμια  Ημέρα Παιδικού Βιβλίου διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας στις 2 και 3 Απριλίου στο Παναιτώλιο της Αλσούπολης.

    Τα δρώμενα περιλαμβάνουν έκθεση ζωγραφικής των Παιδικών Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου με δασκάλα την κα Μαριάνθη Κουμαριανού στην οποία συμμετέχουν και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.
    Το Σάββατο από τις 6 μ.μ. έως και τις 8 μ.μ. ο εικονογράφος-συγγραφέας Νικόλας Ανδρικόπουλος με τα “Λόγια Εικόνας” θα μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της εικονογράφησης. Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η παιδαγωγός Γεωργία Αναστοσοπούλου θα δραματοποιήσει, συντροφιά με τα παιδιά, το παραμύθι της Φιλλιώς Νικολούδη “Το Χαρούμενο Λειβάδι”.
    Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη ενώ στο χώρο θα λειτουργεί και έκθεση Παιδικού Βιβλίου.   

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ