Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026
14.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

    Τα παιδιά διαβάζουν βιβλία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Βιβλιοθήκη Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η δεύτερη συνάντηση της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά 6 – 8 ετών, με μαθητές Α’, Β’ & Γ’ τάξεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και με συντονίστρια την εθελόντρια εκπαιδευτικό Ελένη Σαμούρη.
    Στην 1η ομάδα διαβάστηκε το βιβλίο «Ένας ξεχωριστός φίλος» της Άννης Θεοχάρη και στη 2η ομάδα το βιβλίο «Το σκαντζοχοιράκι με τα κατσαρά μαλλιά» της Μαρίας Βασιλειάδου.
    Με αφορμή τα βιβλία και τα θέματα που αγγίζουν, τα παιδιά συζήτησαν και προβληματίστηκαν πάνω στη διαφορετικότητα. Στη συνέχεια τους δόθηκε η περίληψη του παραμυθιού σε φωτοτυπημένο έντυπο, ζωγράφισαν θέματα από το βιβλίο και διάλεξαν βιβλία για δανεισμό στο σπίτι.

    Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τις 8 Ιανουαρίου, από τις 5 μμ. ως τις 8μμ.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ