Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
10.7 C
Athens
Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026

    Συναυλία αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Δυο καταξιωμένες μουσικοί, η καθεμιά στο είδος της, συμπράττουν σε μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία στις 14 Φεβρουάριου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 19.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

    Η  διακεκριμένη Σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διεθνών Σχέσεων και Εθιμοτυπίας  του Δήμου Παπάγου -Χολαργού, μαζί με την Ντέπη Σακελλαρίου perfomer της jazz μουσικής σκηνής, Καλλιτεχνική διευθύντρια της UNESCO Βορείων Προαστείων  (σολίστ πιάνου, διδασκαλία και διεύθυνση χορωδιών) και επίσημη εκπρόσωπος του SDG17Greece  θα μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι από το κλασσικό στο μοντέρνο.

    Από το Libertango την Ella Fitzerald, Nina Simone, Sinatra, τραγούδια αγαπημένα Memories, I’m a woman in love έως το σήμερα, ερμηνεύοντας Χατζιδάκι.

    Η συναυλία θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube (https://studio.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του Δήμου.

     

     

    [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ