Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
11.7 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    Συναυλία αγάπης και ελπίδας για τον 9χρονο Γιάννη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με ροκιές, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει Συναυλία αγάπης και ελπίδας για τον Γιάννη μας την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη (Αγ.Ι. Ρέντη 18 &Κωνσταντινουπόλεως 39).

    Συμμετέχουν το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη (παράρτημα Ρέντη), ο Γιάννης Θεοδώρου με την μπάντα του και η Μαρία Κάτσαρη  με ορχήστρα από τη μουσική σχολή ΜΕΛΩΔΙΑ.

    Χορηγοι: Η εταιρεία Qualisound (ηχητικά) και το βιβλιοπωλειο ΕΝΤΟΣ Καράμπελας Ιωάννης.

     

    Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

    Διάθεση εισιτηρίων έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη την ημέρα της συναυλίας. Πληροφορίες: 2102132004810-11

     

     

    Ο 9χρονος Γιάννης εδώ και τρία χρόνια παλεύει με τον επιθετικό καρκίνο. Έχει υποστεί πολλά χειρουργεία μέχρι και ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού. Μοναδική ελπίδα το Md Anderson Center  στο Houston των Η.Π.Α. Τα έξοδα είναι υπέρογκα και για αρχή πρέπει να συγκεντρωθούν 75.000$.Η οικογένειά του άνοιξε ερανικό λογαριασμό για όποιον θέλει να στηρίξει τον αγώνα του Γιάννη.

     

    ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    Εθνική ΙBANK

    GR7201101860000018662467960

    Δικαιούχοι

    Ιωάννης Κορολογος (ασθενής)

    Νικολέττα Πρίντεζη (μητέρα)

     

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ