window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WMRXDSMT51');
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Στην παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα από την Κίνα» του Νότη Ανανιάδη παρέστη ο Παύλος Μαρινάκης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα από την Κίνα» του Νότη Ανανιάδη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 στα Μελίσσια.

    Ο κ. Μαρινάκης επαίνεσε το έργο του συγγραφέα, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο ως «ταξίδι γνώσης και πολιτισμού», και τόνισε τη σημασία τέτοιων έργων ως γέφυρες πολιτισμού και ουσιαστικής ενημέρωσης στη σύγχρονη εποχή.

    Παράλληλα, συνεχάρη και τους υπόλοιπους ομιλητές της εκδήλωσης, τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων και Δήμαρχο Μελισσίων Μανώλη Γραφάκο και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, για τη συμβολή τους στην εκδήλωση.

    Το «Γράμματα από την Κίνα» είναι ένα μεγάλο ρεπορτάζ/οδοιπορικό από την επίσκεψη του Νότη Ανανιάδη στην αχανή χώρα και κυκλοφορεί με κείμενα, αλλά και φωτογραφίες του συγγραφέα από τις εκδόσεις “Τόπος”.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ