Πολιτισμός
Ρεσιτάλ από νεαρούς πιανίστες

Την επιθυμία μέσα από την κοινή προσπάθεια Δήμου, διδακτικού προσωπικού του Ωδείου και γονέων ώστε να γίνει το Μαρούσι πρώτη πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα σε επίπεδο μουσικής παιδείας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρακολουθώντας τους 96 μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις προπαρασκευαστικές τάξεις πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν όσα έμαθαν στη διάρκεια της μουσικής αυτής χρονιάς ενώπιον συγγενών και φίλων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη το προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και τη διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, για την εξαιρετική δουλειά τους στην προετοιμασία των παιδιών ζητώντας με τη δική τους συμβολή και σε συνεργασία με τον Δήμο να προσπαθήσουν να κάνουν το Μαρούσι πόλη πρότυπο για την μουσική σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκ μέρους των καθηγητών μουσικής του Ωδείου, η κ. Κοσκόρου, εξέφρασε ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το όραμα αυτό να υλοποιηθεί.
Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των καθηγητών του Ωδείου. Την ευθύνη διδασκαλίας και παρουσίασης των μαθητών είχε η καθηγήτρια πιάνου Έλενα Χριστοδούλου. Την παρουσίαση και τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, όπως και την οργάνωση από κοινού με την καθηγήτρια Ελένη Χοζού.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν