Πολιτισμός
Μελωδίες… “από το σκοτάδι στο φως”

Με μελωδίες πνευστών και εγχόρδων και με έργα γνωστών δημιουργών επέλεξαν οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων να «ταξιδέψουν» τους προσκεκλημένους τους στη συναυλία με τίτλο: «Από το Σκοτάδι στο Φώς…βαδίζοντας προς την πολυφωνία. Από τον Μεσαίωνα στην Αναγέννηση».
Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμoυ Αγίων Αναργύρων-Καματερού, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο “Σπύρος Αποστόλου”.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η τάξη Ιστορίας της Μουσικής και Μορφολογίας του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων.
Στη συναυλία μετείχαν σπουδαστές του τμήματος οργανικού συνόλου και συνόλου φλογέρας της Γιώτας Ανδρίκουλα, του τμήματος Τραγουδιού της Άννας Μουζάκη και μαθητές από το τμήμα Κιθάρας του Γιώργου Μπουλαζέρη και της Κατερίνας Παπαϊωάννου. Συγκεκριμένα πήραν μέρος οι σπουδαστές: Μπεριάτος Ανδρέας, Μπέρμπερη Κωνσταντίνα, Τζέλος Ανδρέας, Βλάνδος Αλέξανδρος, Γιοβανόφσκι Στέφανος, Κουτσοθόδωρου Ηώ, Χαραλαμπίδου Γεωργία, Παπαγεωργίου Ελένη, Ταχιάς Δημήτρης, Τερζάκης Γιώργος και Μαύρος Δημήτρης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν