Πολιτική
Παρούσα η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στη Συνέντευξη Τύπου του Supporters Club
“Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης της ΑΕΚ”
Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας, κα Ευτυχία Γαϊτανά –Αποστολάκη έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη 24 Μαίου τα ιδρυτικά μέλη του Supporters Club και τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του γηπέδου της «ΑΕΚ», εκφράζοντας την συμπαράσταση της στην προσπάθεια της Διοίκησης, για την κατασκευή του γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αναλυτικά η Δήμαρχος στην τοποθέτησή της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ζήτημα αυτό αποτέλεσε βασική προεκλογική μας δέσμευση και πλέον ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνoς παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας.
Το γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους μας και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, εκφράσαμε στην διοίκηση της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση μας πάνω σε αυτό θέμα.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά του Δήμου υπάρχει και η βούληση αλλά και η γνώση να διαχειριστούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα σε συνεργασία πάντα με τη Διοίκηση της ΑΕΚ.
Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και φαίνεται ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια μέχρι τώρα και ευελπιστούμε πως το έργο θα ολοκληρωθεί με το καλύτερο τρόπο. Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης της ΑΕΚ και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές της να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο όμως θα σέβεται τους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες, καθώς και τις απαιτήσεις των δημοτών μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Γενικά άρθρα1 ημέρα ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής