Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
14.4 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Λεβέντης: «Είμαι αντίθετος στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Την αντίθεσή του στο σύνολο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε σήμερα, με αφορμή την παρουσίαση του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

    «Είμαι αντίθετος στο σύνολο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενώνει είναι η απλή αναλογική» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

    Την ίδια στιγμή, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στην Ευρώπη και εκτίμησε ότι οι Ευρωπαίοι «θέλουν την κυβέρνηση για να τα υπογράψει όλα και στη συνέχεια όταν θα έλθει η ώρα της εφαρμογής θα τον πετάξουν έξω, γιατί δεν μπορεί να τα κάνει».

    Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε πάντως πως «και η δεξιά τα ίδια κάνει». Για τον ανασχηματισμό εκφράστηκε αρνητικά λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «φάνηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε στελέχη και στρατολόγησε από εδώ και από εκεί».

    Ο κ. Λεβέντης, διερωτήθηκε πως «ο Ζουράρις θα κάνει μεταρρυθμίσεις όταν πιστεύει ότι η χώρα είναι υπό κατοχή; Με ποιο ειδικό βάρος θα διαπραγματευτεί ο νέος υπουργός Οικονομίας όταν έχει εκφραστεί υπέρ του παράλληλου νομίσματος;».

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ