Πολιτική
Γιατί η Ρ.Δούρου ζητά συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη ζητά με επιστολή της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με κύριο θέμα την αντιπλημμυρική θωράκιση του Ποικίλου Όρους.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η Περιφερειάρχης, με δεδομένο ότι «βασικός στόχος της Περιφερειακής Αρχής αποτελεί η περιβαλλοντική προστασία και η αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων της Αττικής», η εξέταση του εν λόγω θέματος επείγει λόγω του ότι άπτεται της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και της αποτελεσματικής προστασίας της περιοχής του Ποικίλου Όρους, «το οποίο εκτείνεται στο δυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου μεταξύ του όρους Αιγάλεω και της Πάρνηθας και αποτελεί κομβικής σημασία βουνό της Αττικής».
Στην επιστολή της, η Περιφερειάρχης ζητά η συνάντηση να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων (Δήμων, ΑΣΔΑ κλπ), προκειμένου να εξεταστούν συντονισμένα και με ολοκληρωμένο σχέδιο οι απαραίτητες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις δομικού χαρακτήρα που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην περιοχή.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν