Connect with us

Πειραιά

Γ. Μώραλης: «Μεγάλη τιμή η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στον Πειραιά»

Published

on

Με ενθουσιασμό αντιμετώπισε την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στον Πειραιά ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Ειδικότερα, κατά την ομιλία του σε ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό να επισκέπτεται τον Πειραιά ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών και ότι είναι μια σημαντική στιγμή για την πόλη.

Εκτός αυτού, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι «η παρούσα δημοτική αρχή ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο τον δήμο και στόχος της είναι να στηριχθούν οι επενδύσεις και η απασχόληση» προχωρώντας σε απολογισμό όσων έχουν γίνει και αυτών που προγραμματίζονται προς αυτή την κατεύθυνση στον Πειραιά.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα των έργων του Τράμ, συμπλήρωσε ότι το 2017 θα λάβει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών και των κατοίκων καθώς θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ