Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
15.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

    Ένταση για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στο Μαρούσι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τριγμοί ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον δήμο που διαφωνούν εντόνως με τους διαγωνισμούς του οδοκαθαρισμού της πόλης και της φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δήμου σε ιδιώτες.

    Από την μια, ο δήμος Αμαρουσίου αμφισβητεί την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή που βάζει «στοπ» στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, ενώ κάνει λόγο για παραβίαση της διοικητικής αυτοτέλειας των Δήμων.
    Από την άλλη, η παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» απαιτεί την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Δήμων.
    Εν ολίγοις, οι διαγωνισμοί για την εκχώρηση του οδοκαθαρισμού της πόλης και της φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δήμου σε ιδιώτες, δημιουργούν ένταση στις δυο πλευρές μετά την επίσημη απόφαση της κυβέρνησης και την παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου μέχρι το τέλος του 2016.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ