Connect with us

Πολιτική

«Έκοψαν» τις εφημερίδες από τους βουλευτές

Published

on

Την ίδια ώρα που η Βουλή δίνει εκατομμύρια για να νοικιάσει επιπλέον κτιριακές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της λειτουργίας της, αποφασίζει προφανώς να κάνει οικονομία στις… εφημερίδες.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι τουλάχιστον τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στο εντευκτήριο των βουλευτών, που υπάρχει εδώ και δεκαετίες παραδοσιακά ένα «σώμα» εφημερίδων προκειμένου να ενημερώνονται οι βουλευτές, οι λιγοστοί εθνοπατέρες και εθνομητέρες που εμφανίστηκαν τις αναζητούσαν ματαίως!

Το ερώτημα είναι αν η απόφαση να «κοπούν» οι εφημερίδες έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι είναι Αύγουστος και ο κόσμος στη Βουλή λιγοστός ή αν αποτελεί απόφαση στο πλαίσιο περικοπών. Αν πάντως συμβαίνει το τελευταίο, τότε είναι μάλλον ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι οι «αρμόδιοι» για το θέμα.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ