Τον δήμαρχο, κ. Ανδρέα Κονδύλη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Αλίμου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πόλης (μαρίνα και παραλιακό μέτωπο) και έδωσε στον δήμαρχο το νέο του βιβλίο «Αλλέγκρα». Ο Μίμης Ανδρουλάκης εντυπωσιάστηκε από τη θέα στην παραλία του Αλίμου και είπε χαριτολογώντας πως θέλει να γίνει κάτοικος της πόλης.Ο κ. Κονδύλης δήλωσε: “Τα χρόνια αυτά που ασχολούμαι με τα κοινά ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μου έχουν τύχει είναι η γνωριμία μου με τον Μίμη Ανδρουλάκη, ένα εξαιρετικά δυνατό μυαλό, ένας διανοητής, ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ. Είχα την τιμή σήμερα να με επισκεφτεί και να μου δώσει το νέο του βιβλίο, έχω ακούσει από ανθρώπους που το έχουν διαβάσει ότι είναι το καλύτερο που έχει βγάλει μέχρι σήμερα.
Κουβεντιάσαμε και τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικότερα για τις πολιτικές εξελίξεις.Θα είμαι με μεγάλη χαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου”.
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: “Ήρθα να δω τον Ανδρέα που τον αγαπώ, να μάθω τι γίνεται στην περιοχή, τα προβλήματα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που άκουσα και του εύχομαι να πετύχει γιατί χρειαζόμαστε τέτοιους νέους ανθρώπους σήμερα στην αυτοδιοίκηση. Και βέβαια του έχω βάλει παρασκηνιακά την αίτηση να γίνει και εγώ κάτοικος του Αλίμου…να αναβαθμιστώ κοινωνικά ρε παιδί μου. Μένω στο Βύρωνα αλλά δικαιούμαι και εγώ να βλέπω τη θάλασσα”.
Eντυπωσιάστηκε o Μίμης Ανδρουλάκης από …τη θέα του δημαρχείου
Αποθήκευση δημοσίευσης
Αποθηκεύθηκε
ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ