Οι Δήμαρχοι κατέθεσαν παράπονα και
αιτήματα στον Ευάγγελο Βενιζέλο
Το σκηνικό που διαμορφώνεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, του νέου Μεσοπρόθεσμου και την υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το «Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», αλλά και οι συνεχείς επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο θεσμός, ήταν το αντικείμενο συζήτησης κατά τη συνάντηση του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Κώστας Ασκούνης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Κουράκης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Απόστολος Κοιμήσης και ο επικεφαλής της «Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοίκησης», κ. Κώστας Τζανακούλης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ ότι οι θέσεις της ΚΕΔΕ θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των συνεργαζομένων στην κυβέρνηση κομμάτων.