Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
14 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Νέα επιστολή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στον Υπουργό Οικονομικών για τη ΔΟΥ

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    “Δυσλειτουργία και απίστευτη

    ταλαιπωρία των πολιτών”

    Νέα ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα απέστειλε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς.
    Στην επιστολή του ο Δήμαρχος επισημαίνει με έμφαση, για μια ακόμα φορά, τα προβλήματα ,τους κινδύνους για την ασφάλεια συναλλασσομένων και εργαζομένων και την ταλαιπωρία των πολιτών που παρατηρούνται μετά τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής στο κτίριο της Δ.Ο.Υ Χολαργού.

    Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς τονίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
    “….Eπανέρχομαι για να τονίσω εκ νέου το γεγονός της δυσλειτουργίας και της απίστευτης  ταλαιπωρίας των συναλλασσομένων πολιτών που παρατηρούνται στην πράξη πλέον ,από την πρώτη κιόλας ημέρα μεταφοράς της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής στο κτίριο της Δ.Ο.Υ Χολαργού.
    Ταλαιπωρία, κίνδυνοι για την ασφάλεια συναλλασσομένων και εργαζομένων λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου της Δ.Ο.Υ Χολαργού και συνεπακόλουθο ορατό ρίσκο ενδεχόμενου ατυχήματος λόγω συνωστισμού, που δυστυχώς δεν αποφέρουν ούτε εξοικονόμηση κρατικών πόρων ,το οποίο άλλωστε αποτελούσε και το βασικό επιχείρημα της μεταφοράς.
    Επαναλαμβάνω ότι εξακολουθούμε να πληρώνουμε τα 22.000 ευρώ το μήνα στον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής δεδομένου ότι το κτίριο δεν έχει ακόμα αδειάσει και δεν προβλέπεται να έχει αδειάσει για πολύ καιρό ακόμα”.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ