Connect with us

Πολιτική

Καταγγελία της δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή”

Published

on

“Χωματερή μέσα στη Λυκόβρυση

λειτουργεί ο Δήμαρχος”

“Εικόνες τριτοκοσμικές αντίκρισαν οι εκπρόσωποι του τύπου που επισκέφτηκαν το χώρο του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου, δίπλα από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση” όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή”. “Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Δ. Φωκιανός έχει μετατρέψει την περιοχή σε παράνομη χωματερή, αδιαφορώντας όχι μόνο για την υγεία των πολιτών, αλλά και για την ασφάλεια επιχειρήσεων και κατοικιών αφού ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος” καταγγέλλεται στο δελτίο τύπου .

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ζήτησε το άμεσο κλείσιμο της χωματερής και κάλεσε τον Δήμαρχο, ο οποίος είναι και γιατρός, να σεβαστεί τη δημόσια υγεία και τους νόμους. «Οι εικόνες ήταν πράγματι τριτοκοσμικές. Είναι μια τορπίλη μέσα στην πόλη μας. Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες αθλιότητες και όλοι αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φθάσει ο κατήφορος του δημάρχου» τόνισε.
Και συνέχισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης: «Από τους αμέτρητους βλαβερούς μικροοργανισμούς που αιωρούνται στον αέρα της Λυκόβρυσης κινδυνεύουν μικροί και μεγάλοι, ενώ από τα ξερά χόρτα και τα άλλα εύφλεκτα υλικά που ρίχνουν εκεί με εντολή του κ. Φωκιανού τα φορτηγά του δήμου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος».

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ