Πολιτική
Στόχος η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες
Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου
με τις τοπικές αστυνομικές αρχές
Τo Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας του Ηρακλείου Αττικής , επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων, κ. Γιώργος Βλαντής και Νέας Γενιάς, κ. Γιάννης Κεσκινίδης.
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν από το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παναγιώτη Σοφρά και το διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, κ. Μιλτιάδη Κανδιά για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στην ζώνη επιχειρησιακής ευθύνης των δύο τμημάτων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία.
«Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία της νέας δημοτικής αρχής με τους αξιωματικούς του τμήματος, αλλά κυρίως η συζήτηση για θέματα τάξης και ασφάλειας στην πόλη» σημείωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Βλασσόπουλος και πρόσθεσε: «Η δημοτική αρχή του Ηρακλείου καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να εμπεδώνεται σε καθημερινή βάση κλίμα τάξης και ασφάλειας στους πολίτες, αναγκαίο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Για αυτό ενισχύει κάθε προσπάθεια που γίνεται προς την κατεύθυνση αυτή. Με συνεργασία πολιτών, δημοτικών αρχών και της ΕΛ.ΑΣ. μπορούμε να διασφαλίσουμε τους αναγκαίους όρους για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των δημοτών».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν