Πολιτική
Τ. Ταστάνης:«Fast truck προϋπολογισμός»
Αφού «στολίζει» τη δημοτική αρχή για τις επιλογές της η παράταξη «Ανατροπή στη Γλυφάδα”, με επικεφαλής τον κ. Τάσο Ταστάνη, αναφέρει τις προτάσεις για τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2015, που εγκρίθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση της τρίτης δύναμης του δημοτικού συμβουλίου σημειώνεται: «Ολοκληρώθηκαν οι «fast truck» διαδικασίες ψήφισης του φετινού προϋπολογισμού, του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του ΚΑΠΠΑ του δήμου μας.
Η νέα δημοτική αρχή, παρά τις προεκλογικές της υποσχέσεις ακολουθεί την περπατημένη των προηγούμενων δημοτικών αρχών και συνεχίζει την κλασική πορεία της πιστής εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών και στο δήμο μας. (…).
Η παράταξή μας πρότεινε:
• Την άμεση επέκταση του μέτρου της κατάργησης των δημοτικών τελών και στους μακροχρόνια άνεργους και στις μονογονεϊκές και τρίτεκνες οικογένειες.
• Την άμεση κατάργηση της είσπραξης του «πρασινόσημου» που σημαίνει ότι θα ανακουφισθούν άμεσα οι πολίτες με μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών.
• Τη σταδιακή μείωση των δημοτικών τελών μέχρι και 20% με περιορισμό της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης..
• Τα χρήματα που έχουν απομείνει από το «πρασινόσημο», να διατεθούν για την ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών της πόλης με την αγορά ακινήτων ή οικοπέδων για την λειτουργία Βρεφονηπιακών σταθμών, Κοινωνικού Ιατρείου, Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.λ.π.»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής