Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
13.9 C
Athens
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

    Συγκαλείται το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών με πρωτοβουλία Τσίπρα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Την πεποίθηση πως ο ελληνικός λαός δεν έδωσε εντολή ρήξης αλλά διαπραγμάτευσης με το δημοψήφισμα εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας με μήνυμα του από το Μέγραο Μαξίμου μετά την επικράτηση του ΟΧΙ. Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η Ελλάδα επιστρέφει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μια δίκαιη συμφωνία και εξήγγειλε πως θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών τη Δευτέρα.
     “Αποδείξαμε ότι όταν ένας λαός έχει πίστη και συλλογική συνείδηση μπορεί να αντέξει και να ξεπεράσει ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες…Γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία. Από τώρα και στο εξής είμαστε όλοι ένα» τόνισε ο Πρωθυπουργός που ευχαρίστησε “τους χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό”.

    Παυλόπουλος: Δεν μπορούμε να διανοηθούμε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης
    Μετά το μήνυμα του ο κ. Τσίπρας μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και συναντήθηκε με τον κ. Παυλόπουλο για να ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. “Δεν μπορούμε να διανοηθούμε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και ευρωζώνης”, ήταν το μήνυμα του κ. Παυλόπουλου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ