Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Ζελένσκι: Την Πέμπτη 7 Απριλίου θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά από συννενόηση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργίι Σουτένκο, ο κ. Ζελένσκι θα μιλήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο την επόμενη Πέμπτη (7/3).

    Η ομιλία του Ουκρανού προέδρου αναμένεται να διαρκέσει 15 με 20 λεπτά.

    Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής (25η Μαρτίου), είχε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

    Ο κ. Ζελένσκι συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σύνδεση της Οδησσού με την ιστορία του Ελληνισμού και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

    Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ