Πολιτική
Δυνατή Γλυφάδα: Επιτροπές και Συμβούλια δια Περιφοράς
Η παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» του πρώην Δημάρχου, κ. κώστα Κόκκορη καταγγέλλει τη διενέργεια συνεδριάσεων οργάνων του Δήμου δια περιφοράς.
Στην ανακοίνωση της παράταξης τονίζονται τα εξής:
“Το να γίνεται κατ’ εξακολούθηση και να τείνει να αποτελέσει καθεστώς η διαδικασία δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου μας δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Η σημερινή Οικονομική Επιτροπή με θέμα εξέτασης ένστασης, που προέκυψε από λάθος διακήρυξη για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που είχε περάσει από Οικονομική Επιτροπή πάλι δια περιφοράς, εγκυμονεί κινδύνους. Η δε έγκριση νέων όρων χωρίς να συζητηθούν και να εξεταστούν, είναι πολύ πιθανόν με νέες προσφυγές, ούτε χρόνος να κερδηθεί ούτε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να επιτευχθεί. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν προμήθειες υψηλού κόστους.
Η επανάληψη μέσα σε μια εβδομάδα δυο φορές δια περιφοράς θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη. Εμείς όπως δηλώσαμε δεν συμμετέχουμε και δεν συμφωνούμε με αυτή τη διαδικασία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου7 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12