Λυκόβρυσης - Πεύκης
Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης:Αλλαγές στις Αντιδημαρχίες
Με απόφαση του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Αναστάσιου Μαυρίδη ορίστηκαν τρεις νέοι αντιδήμαρχοι, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Συγκεκριμένα o Δήμαρχος ανέλαβε την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Η κα Άννα Ασπραδάκη ορίστηκε αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού. Η κα Ευαγγελία Βαλσαμά ορίστηκε αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος – Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο κ. Ευάγγελος Παπανικολάου και αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας παραμένει ο κ. Χρήστος Σκαμάκης.
Ο κ. Μαυρίδης εύχεται, απο καρδιάς, σε όλους καλή δύναμη στην ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων τους, ενώ ευχαριστεί θερμά τους προηγούμενους αντιδημάρχους για την αγαστή συνεργασία τους, “οι οποίοι, ειδικά στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, εργάστηκαν με σθένος και διαφάνεια και έφεραν εις πέρας τα θέματα της Δημοτικής αρχής, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης” όπως τονίζει.
Για τη νέα σύνθεση της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αντιδήμαρχοι είναι εργατικοί, με αγάπη για την πόλη και θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν επάξια στις υποχρεώσεις τους.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός