Πειραιά
“Βιώσιμη λύση για το χρέος του Δήμου Πειραιά”
Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Αλέξανδρο Κρητικό και τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Μήτρεντσε συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το δάνειο ύψους 131.000.000 ευρώ που έχει ο Δήμος Πειραιά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς η εξαιρετικά δυσχερής οικονομική κατάσταση του Δήμου επιβάλλει την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων. Η Διοίκηση του Ταμείου αντιμετώπισε θετικά την πρόθεση του Δημάρχου για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υποβάλλει επίσημα συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Μώραλης δήλωσε: “Σκοπός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος για το Δήμο Πειραιά και τους δημότες. Όλες οι προσπάθειές μας έχουν ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Πειραιά”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Γενικά άρθρα1 ημέρα ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής