Connect with us

Πολιτική

Απάντηση Αδαμόπουλου στη Λαϊκή Συσπείρωση

Published

on


Στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας και τις κατηγορίες ποιυ διατυπώνονται εις βάρος του δίνει απάντηση ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κ. Νίκος Αδαμόπουλος.
Η δήλωση του κ. Αδαμόπουλου έχει ως εξής: “Δυστυχώς για την Λαϊκή Συσπείρωση  και την ΔΑΣ Νέας Ιωνίας η μικροκομματική τους τύφλωση και η απομάκρυνσή τους από τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο τους οδηγούν σε συκοφαντίες, αθλιότητες και χονδροειδή ψέματα απέναντι στο Σωματείο, σε μένα προσωπικά και τον πολιτικο χώρο που ανήκω. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά.  Τι επιδιώκουν με αυτή την ανακοίνωση  και τι προσπαθούν να δικαιολογήσουν άραγε;  Μήπως ήθελαν να «θυσιάσουν» εργαζόμενους για τις προεκλογικές  σκοπιμότητες της συνδικαλιστικής  τους παράταξης ενόψει των εκλογών του Σωματείου; Το ότι δεν τους βγήκε και οι Σχολικοί Φύλακες επιστρέφουν στα σχολεία με αμετάκλητη πλέον δικαστική απόφαση έπειτα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου και οι 11 εργαζόμενοι Συμβασιούχοι στην καθαριότητα παραμένουν ακόμα στη δουλειά, μάλλον τους χάλασε τα κομματικά τους.
Στην υποκρισία την συκοφαντία και στα ψέματα που καταφεύγουν θα δώσουν απάντηση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το βράδυ της Τρίτης με τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου μας στον Δήμο”.

Διαβάστε επίσης και την επίμαχη ανακοίνωση:

Λαϊκή Συσπείρωση: Tαύτιση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΠΑΣΟΚ

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ